AliExpress Sticker Alışverişi/3/




Tuhaf, sarı polen fırtınalarını geride bıraktık efendim. İlk defa geçtiğimiz yıl şahit olduğum bu fırtına, son bir haftadır canımı sıkıyordu. 
Hava oldukça rüzgarlı ve güneşsizdi. Günler sonra, ilk defa bugün güneş var. Arada bir camları tıngırdatan bir rüzgar esse de, ayaklarımı biraz olsun güneşte ısıtabildim. Evin içi nedense serin. Dışarısı daha sıcak.
Son gününü yaşadığımız bu hafta, camlardan giren sarı tozları temizlemekle geçti. Evi havalandırmayı ve ılık havayı evin içinde hissetmeyi çok seviyor ve koca kış boyunca oldukça özlüyorum. Ama bu hafta kabus gibiydi.




Aman, ne dert yandı bu kız yahu! Durun daha bahçedeki çimleri biçtikten hemen sonra çıkan sarı çiçeklerden bahsetmedim. Bu bir sihir olmalı! Evet, patronus kadar havalı olmasa da sanıyorum oldukça başarılı bir büyütme büyüsüydü!
Sevgili büyücüler, lütfen benim gibi bir Muggle'ın akıl ayarlarıyla oynamayın! Gidin az ötede yapın büyü denemelerinizi!!

Efendim, Aliexpress'in bu güzellikleri benim uzun zamandır ilgimi çekiyordu. Son alışverişimde hemen sipariş ediverdim! Yalnız, içimde bir kaşıntı! Bir kaşıntı! Yine bir şeyler almak istiyorum! Yok efendim yok! Kitap almak için para biriktirme, kemerleri sıkma dönemindeyiz! Bu yazki Türkiye ziyaretinde de kitap almak istiyorsak, azıcık tutumlu olmak zorundayız! Bu kızı kışkırtmayın alışveriş filan diye! Hem de yeni sezon ürünleri tatlı tatlı her yerde karşıma çıkarken, kıyafet almamak kolay iş mi? Yok! Alınmayacak! Taşınırken bir sürü kıyafeti derneklere verdim. Dolap biraz rahatladı, ancak halen giysiler askı dolu. Zaten azıcık yaz olan bu memlekette, neyi ne kadar giyebilirim ki ? Buradan da anlaşılacağı üzere, kıyafet almak israf, kitap almak ise zevktir efendim!!


Evet, stickerlar konusunda biraz düşünceli olsam da beklediğimden çok çok daha iyi çıktılar. Hatta çok iyi çıktılar. Fotoğrafta ne görüyorsanız o efendim, hiç bir oynama yok. Renkleri, dokuları, kaliteleri oldukça iyi!



Yazıyı bitirmeden önce,bir konudan daha bahsetmek istiyorum. Şebnem Ferah'ın yeni albümü, çıktığı günden beri döne döne dinlediğim tek şey oldu. Henüz daha ilk dinleyişimde, bu albüm farklı demiştim! Bir de baktım ki ertesi günlerde şarkıları yarım yamalak mırıldanıyorum. Her şarkıyı ayrı ayrı sevdim. Hepsi ayrı bir duygu, hepsi ayrı bir dünyanın kapısını açtı gözlerimin önünde! Var ol be Şebnem !!




(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar