Desenli Mektup Kağıtları ve Desenli Zarflar/ AliExpress Alışverişi/



Kaç kişi kaldık ki mektup yazan? Uzun bir aradan sonra, yine yeniden AliExpress alışverişi serisi ile karşınızdayız efendim. 





Bu aralar günler gugukçuk ile başlayıp,gugukçuk ile bitiyor. Eski oturduğumuz evde,sanıyorum konumundan dolayı bu kadar çok gugukçuk yoktu. Şehir merkezinde olmanın kopuk yanlarından biri daha işte! Şimdiyse tam anlamıyla köye taşındık! Sütümüzü alt sokaktaki çiftlikten alıyoruz. İlk yoğurdumun mayasının tuttuğunu görünce sevinçten zıplamıştım! Onca denemeden sonra,yoğurt tutmuş bundan büyük mutluluk mu var! Her yanımız tarla. İleride,uzakta ormanlar başlıyor. Günbatımlarında, ufukta ormanların üzerine  bir gri mavi sis çöküyor. Ne dersiniz, ekmek de pişirmeye başlar mıyım? Henüz mevsim kış, tarlalar uykuda. Tarladan alışverişler başlamadı. Köy hayatı güzel. Köy hayatı sessiz. İnsanlar şehirdeki gibi selamsız değiller. Hiç tanımadığım insanlar selam veriyor sokağa girdiğim zaman. Karşı komşunun kedisi penceremin altına kadar gelmeye alıştı. Köy hayatı belalardan uzak diyemeyeceğim,bela her yerde bela. İster köyde,ister şehirde. Hayatından silip atamadığın sürece,bela peşinde!!


Nereden nereye, yine burası iç dökme köşesine dönmüş. Anlatacak çok şey var, belki burada yedinci seneme girdiğimde yani nisanın tam ortasında, olanı biteni dilim döndüğünce tekrar anlatmaya çalışırım. Beni bekleyin anacım!

Taşınmaydı,karmaşaydı,Türkiye yolculuğuydu derken uzun süredir AliExpress'ten alışveriş yapmadığımı fark ettim. Eh,hemen siteye girip,o deryada kendimi kaybettim. Yaklaşık yirmi Euro'luk bir alışverişim oldu. Ancak gelen ürünlerin hepsi o kadar güzel ve kaliteli çıktı ki, hiç de pişman olmadım.

Mektup yazmak insana tuhaf bir huzur veriyor. Evet,o sözleri telefonda yada yüz yüzeyken de söyleyebilirsin. Ancak yine de insan içini dökünce,tuhaf bir rahatlama duygusu yaşıyor. Desenli mektup kağıtları konusunda AliExpress bir derya! Bir deniz! Ne seçenekler,ne seçenekler. Ben zor da olsa,bu mektup kağıtlarında karar kıldım. Eh, bir de zarfı olmalıydı değil mi...Ben sipariş verirken,henüz mevsim kış ve yerler karla kaplı olduğundan,bu mektup zarflarını tercih ettim. Ancak,yazın bir alışverişim daha olacak ve daha canlı renklerinden de alacağım. 


Mektup kağıdının yapısı güzel. Yani a4 kağıdından farksız. Mürekkepli kalemle yazdığınızda hafif bir dağılma olsa da göze batacak kadar değil. Ben genellikle tükenmez kalemle yazmayı tercih ediyorum.

Durumlar böyle işte...Bu aralar içimden yazmak,yazmak,yazmak geliyor. Ama kendimi frenleyip duruyorum. Saçma saçma işlerle meşgul oluyorum. Neden bilmem,içimden gelen yazma isteğini bastırıyorum. Belki de bu dolmak yetmiyor,taşmak istiyorum...










(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar

  1. yazın bolca yazın kendinizi tutmayın,yazmak özgürlüktür

    YanıtlaSil

Yorum Gönder