The Walking Dead 8.Sezon 3.Bölüm

MONSTERS 


Fiyuuuuv! Dıkşın dıkşın! TWD'te değişen hiç bir şey yok! Biz de onlar gibiyiz! Hayır değiliz! Hayır onlar gibiyiz! Kara Murat benim! Yok hepimiz Negan'ız!


Geçen sezonlarda kıçlarından ter akıta akıta kurşun arıyan insanlar şimdi çatır çatır kurşun yakıyor. Bir de silahları bulma meselesi var ki iki bölümdür onları arıyoruz! Birileri ormanda tepişiyor,birileri eski dostlarla karşılaşıyor birileri vicdanıyla hesaplaşıyor.

Aslına bakarsanız,tüm bölüm bir vicdani hesaplaşmayla geçti. Karakterlerin neredeyse hepsi iyi mi kötü mü olduklarına karar verememiş durumda. Bir tek Jesus ahmağı o noktada kararını verebilmiş. İyiliği seçmiş...Eh,bu konular tam da Negan'ın kalemi! Bir gün Negan ile yakın temasa geçerse,o zaman Jesus'un bu insan sever hallerini tekrar görmek isterim.

Morgan,yine aynı morgan. Kafa gidik. Hem yaptıklarının doğru olduğunu biliyor hem de yanlış olduğunu düşünüyor. Kimsesi kalmadı şu TWD dünyasında. Hala neyin hesaplaşması? Neyin vicdanı Morgan efendi?

Maggie! Maggie! Negan seni bulsa ayakta sikecek sen tutup onun adamlarını Hilltop'a sokuyorsun. Ah kızım,dağ gibi Gleen gitti sen hala akıllanmadın ki!

Rick ve Daryl tepiştiler,arandılar,kurşun yaktılar. Sonunda bir sikim olmadı. Neymiş efendim cephaneler taşınmış. Şu dizide en çok Daryl'ın kafasını seviyorum. Çotak diye indirdi ya herifleri. Böyle olacaksınız işte. Bam ! Bam! Bam!










Ezekiel'ciğim bu ne kibir böyle? Ne oldu yani ? Tüm bölüm senin balkon konuşmanı dinledik. Sonunda adamların telef oldu gitti ya la! Al işte,şimdi o kahramanlık hikayelerini başkalarına anlat bakalım!

Bu  arada dizinin bölümlerini yine internetten kaldırmışsınız? Siz hayırdır yahu ? Ne yaparsanız yapın! İnternetteki yayılmayı engelleyemezsiniz! Acıyorum gerçekten bu çabalarınıza! Yazık!!!

(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar