Biten+Çöpe Giden Ürünler(11)


Bedava yaptık koş koş kooooş! Aylar oldu bir semt pazarına gitmeyeli. Bugün neden bilmem,sabah uyandığımdan beri bu cümleler kafamda dönüp duruyor. Ben iyi değilim a dostlar ! Ruh halim hiç iyi değil ! Hani bir ruh emici gelse,kaçar gider emecek bir şey bulamaz o derece!!

Mesela dün de dert bende derman sende aşk bendeeee öldüreeeen güldüreeen diye dolaşıyordum evin içinde. Çamaşır yıkanacakmış,ütüler birikmiş filan. İstemem ayrılık boynumu büksün ben rüyamda bile yalnız seni sevdiiiim baharda yaprak dökülsüün yani! 

Treaclemoon Yaban Mersinli Duş Jeli



Evet,büyük bir aşkın daha sonuna geldik sayın seyirciler. Bir kaç sezondur devam eden o ihtiraslı,köpük köpük aşkımız son buldu. Vur deyince öldüren,paraları etrafa saçan bu kadın sağ olsun yedi,sekiz kutu aynı duş jelinden almıştı. Neyse ki sonradan aklı başına geldi. Ancak evde her türlü kıtlık durumunda,nükleer saldırıda ve dahi zombi salgınında yetecek miktarda duş jeli stoğu oluştu. 

Bu bitirdiğim kaçıncı şişeydi hesap etmek zor. Yaban mersininin o şekerli sakızımsı kokusu nasıl içime işlediyse,uzun bir süre yaban mersinli ürünlerden uzak durmaya karar verdim efendim! Neyse ki kendileri elimdeki son yaban mersinli duş jeli olma özelliğini taşıyorlar. Ve uzun,çok uzunca bir süre için yollarımızı ayırıyoruz. Kendisine hayatta başarılar diliyorum ! ( Daha ayrıntılı inceleme yazısı için : Treaclemoon Yaban Mersinli Duş Jeli'ne Tıklamanız yeterli )


CD Narlı Duş Jeli 


Bitmesine en çok üzüldüğüm ürünlerden birisi de CD'nin narlı duş jeli oldu. CD markalı ürünleri çok seviyorum. Hem ürün çeşitliliği fazla hem de dönem dönem yeni ürünler de çıkartıyorlar. Narlı serinin vücut spreyi de favorilerimden biri. Duş jelinin çıktığını görünce de koşa koşa gidip almıştım. Evdeki malum duş jeli bolluğundan dolayı pek fazla sıra gelmese de severek kullanıyordum. Özellikle onu sonlara saklamıştım. Ancak ne yazık ki bugün itibarı ile boş kutusunu çöpe atmış bulunmaktayım. 

Kokusu bir harika! Yani narlı duş jeli deyince nasıl bir koku geliyor aklınıza bilmiyorum ancak bu koku gerçekten müthiş. Şekerli bir koku değil. Ferah bir koku. Bu zamansız kokulardan biri bence. Her mevsim çok rahat kullanılabilir. Ayrıca,duştan sonra uzun süreler kokusu teninizde kalıyor. Bu da bir çok duş jelinde bulamadığımız bir özellik.

CD markası Türkiye'de var mı bilmiyorum. Yoksa da umarım bir an önce Türkiye pazarına giriş yapar. Burada Müller,Rossmann ve DM mağazalarında bulmak mümkün. Belki Rossmann'ın Türkiye şubesinde de bulunabilir,bu konuda bir bilgim yok ne yazık ki. Aynı zamanda hayvanlar üzerinde test yapmayan bir çok ürünü de var bu markanın. Bu da kendilerine bir artı puan olarak geri dönüyor.

Yeniden alacağım duş jelleri listesinin en başında bu duş jelinin adı yazıyor. Tabii hemen duş jeli almamaya ve bir daha stok yapmamaya niyetliyim. Alışveriş diyetine aynen devam!


Balea Ahududu ve Limonlu Duş Jeli




Klasik Balea duş jellerinden biriydi. Kremsi bir yapıya sahip ve sıcak suyla buluştuğunda kokusunda bozulma olmuyordu. 
Kokusu ise şekerli,tatlı bir kokuydu. Limonsa hafif ama taze bir etki yaratıyordu. Tam kararında! Yani tam benlik! Bittiğine memnun oldum.

Balea Cabbana Dream / Şeftali ve Çarkıfelek Meyveli




Balea,bir yaz tropikal kokulu duş jeli serisi çıkarmıştı. Bu da onlardan biriydi. Ömrünüzde çarkıfelek meyvesi yememiş dahi olsanız,neden duş jelini almayasınız ki ? Çünkü neden olmasın ?

Açıkçası şeftali kokusunu pek alamadığım bir duş jeliydi. Çarkıfelek meyvesi ile ilgili de hiç bir fikrim yok. Şekerli,meyveli bir kokusu vardı. Tüm Balea duş jelleri gibi bu da hoşuma gitti.

Balea Ölü Deniz Tuzu Duş Jeli Serisi/Limon Kokulu




Efendim,bu duş jeli ile ilgili söyleyeceklerim var. Açılın!

Alırken hangi kafa ile aldığımı kesinlikle bilmediğim duş jellerinden biri daha. Duş jellerinde ilk tercihim hep şekerli kokular olmuştur. Neden bu ferah,iç açıcı,uyandırıcı kokulu duş jelini seçmiş olabilirim ? Bilemedim. Uzun bir süre de kullanamadım. Hem sıra gelmedi hem de canım ferah bir koku istemedi. Kendimi zorlayarak bir kaç kere kullandıktan sonra sevmeye başladım. Evdeki tek ferah kokulu duş jeliydi kendisi! Şimdi ne yazık ki bitti. Ancak bu tarz bir duş jeli almak istersem,kesinlikle listenin başında bu duş jeli yazıyor olacak.


(Daha önceki Biten+Çöpe Giden Ürünler Yazılarım İçin : Buradan Buyurun )


Bir de hatırım için Belkıs Özener'den Dert Bende Derman Sende şarkısını dinleyiverin ! Son günlerde başa sarıp sarıp dinliyorum da siz de dinleyin diye şey ettim!


(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız



Yorumlar