Deni-yorum Köşesi/2/

Kamill El ve Tırnak Kremi


Bunun gibi minnak kremler çok işe yarıyor. Kamill markasının kremlerini severek kullanıyorum. Ellerimde hızlıca kuruyor. Yağlı bir his bırakmıyor. Büyük boy kremlerdense artık küçük boy kremlere yöneldim. Boyuna bakmayın,kolay kolay da tükenmiyor.



Kenzo Flower 


Kenzo'nun bizim ailedeki şanı aldı yürüdü. Annemin de halamın da favori parfümü  klasik Kenzo Flower oldu. Geçtiğimiz kış internetten yaptığım bir kozmetik alışverişi sırasında Kenzo'nun Flower l'elixir serisinden bu krem hediye edildi. 

Pakedi açınca nasıl sevindim anlatamam. Ama kullandıkça sevincim uçup gitti. Yani kokusunu bilmem ama bu krem hiç bana göre değil. Şekerli,tuhaf,baskın bir kokusu var. Oldukça ağır. Kışın bile kullanabileceğimi sanmıyorum. 


Bvulgari Jasmin Noir 



İşte aşk-nefret ilişkisi diye buna denir! Fiyatından dolayı kendisinin en tam boy kremini ne de parfümünü alabilirim. Ancak bu minnak krem var ya tam bir efsane.

O nasıl kadınsılık. O nasıl özgüven. O nasıl iddalılık. Aman Allah'ım! Bir kremde tüm bunlar nasıl tek vücut haline gelir? Seviyorum merkez!






(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız


Yorumlar