Fear The Walking Dead 3.Sezon 4.Bölüm


100


Üçüncü sezon yeni başladı. Ve benim favori bölümüm şimdilik bu bölüm oldu. Vay vaaay! Vay! Geçen sezon için yaptığım eleştirileri düşününce...Bu bölüm gerçekten etkileyiciydi. Bu da yetmezmiş gibi akıcı ve ilgi çekiciydi. Böyle bölüm çekin,canımı yiyin FTWD ekibi! 





TWD dünyasında,öldüğünü gözünle görmediğin kişinin ölümüne inanma kuralı tüm hızıyla devam ediyor. (Gerçi Game of Thrones'ta öldüğünü gördük de ne oldu değil mi ama! )

Daniel Salazar en sonunda zaten yerinde olmayan akıl sağlığını iyice kaybetmiş ve tüm çiftliği yakmıştı efendim. Ölüm sahnesini bire bir göremesek de öldü gibi bir şey olmuştu bizim için.( Meh tanımlamalara gel.)

Daniel ve Strand! Eh,yine karşılaşmaları hoş oldu yahu. Keyfim baya yerine geldi. Bu bölüm,gerçekten çok güzeldi.

Bizim Daniel,yangından kurtulduktan sonra az buçuk kırık ama gönlü güzel bir arkadaş ile karşılaşmış. Anam,meğersem bu adamın yanındakiler de barajın yönetimini elinde tutan adamın yanında çalışıyormuş. Bak sen şu ballıya. O da yetmiyor gibi kendisi cinayet timinde işe alındı,baya götüne yer etti yani.


Ulan,suyu elinde tutan kişi de eski belediye başkanıymış ya la! Vay vaaay! Selamlar başganım! Fışkiye çok önemli bak!


Eh,Daniel'i işkence için çağırıldığında dedim ki iş bitti. Öyle de oldu. Kadın daha fazla dayanamadı ve her şeyi açık etti. Ancak Daniel durur mu. Bir fırsatını bulup indiriverdi ya herifi! Tam bir götüm sana yer edeyim gör sana neler edeyim hikayesi!

Yalan yok,ufak tefek kusurları olan bir bölümdü. Ancak hakkını yememek lazım,bu sezon izlediğim en iyi bölümdü. Ve hakkında biraz yumuşamama neden oldu. Yoksa hala meeeh izlemem,yorum yapmam artık triplerindeydim!













Gelecek bölümleri merakla bekliyoruz efenim!

Beni bekleyin anacım!


(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız


Yorumlar