Arko Nem/Yoğurt Böğürtlen/El Yüz ve Vücut Kremi



Yazın Türkiye'de en çok kullandığım kremler genellikle Arko'nun meyveli kremleri oluyor. Markete gittiğimde her köşeyi didik didik ediyorum. Böyle güzelliklere rastlayınca da almadan edemiyorum tabii!

Bugün,artık bitmek üzere olan yoğurt ve böğürtlenli kremimi anlatacağım. Haydi buyurun. Baklava,künefe ve çay servisimiz birazdan başlayacak!




Kim krem yazısı yazarken baklavadan künefeden bahseder ki ? Eh,Zeynep böyle işte! Canım bu aralar deli gibi baklava,künefe çekiyor! Ne yapalım! Mahrumiyet bölgesinde yaşamak böyle bir şey! ( Hayır,hamile değilim. Bebek değil,göbek ulan göbek!! )


Bu aralar bende bir unutkanlık bir unutkanlık! Efendim,yapılacaklar listesi filan da kar etmiyor artık! Kafamda bir sürü keçi. Hepsi de ayrı ayrı tepiniyor,birbirine tos atıyor! Kafamda bir sürü kedi. Hırlayıp gırlıyor,her yeri tırmalıyor!
Bugün az kalsın buraya yazı yazmayı unutuyordum. Telefonla konuşurken hiç alakasız bir konuda ''aa ben bloğa yazı yazmayı unuttum ya la !'' deyiverdim. 

Neyse efendim. Sonuç olarak geldik buradayız! Henüz bunamadık!


Yapısı Nasıl ?

Yani,klasik Arko krem yapısında. Çok yağlı değil. Ancak bir Dalan da değil.

Kokusu Nasıl ?

Tam bir yaz kokusu! Yazın özellikle meyveli,şekerli kokular benim çok ilgimi çekiyor. Tabii ağır olmadığı sürece. Krem olduğundan dolayı,ağırlık söz konusu değil. Ancak bir parfüm olsaydı,yazın bana ağır gelebilirdi diye düşünüyorum.

Meyveli,şekerli güzel bir kokusu var.


El Yüz ve Vücut Kremi ? Sahiden Mi?


Açıkçası ben yüze pek de krem sürme taraftarı değilim. Bu yüzden yüzümde denemedim. Yazın vücudumu vıcık cıvık kremlemeye de hal bulamıyorum kendimde. Yalnızca el kremi olarak kullandım. ( Türkiye'ye gittiiğimde,ellerim su değişikliği yüzünden çok kötü bir hal alıyor. O yüzden yaz kış krem kullanmak zorunda kalıyorum. )

Vücut ve yüzde kullanımda tecrübem olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim.




Benim bu ürüne puanım  7/10.






Daha önceki ürün yazılarım için : Kırtasiye ve Ürün Köşesi



(Reklam ürünü değildir.)



Gece Saçlı Kız

Yorumlar