Saatin Kedi Hali/AliExpress Saat Alışverişi


Ailenizin AliExpress bağımlısı geldi haaanıııım! Sticker,saat,kalem,defter! Hepsi burada gel abla geeeeal!




Havalar nasıl orada Gece Saçlı Kız? Efendim,son bir kaç gündür depresif yazılar yazmadığımdan da anlaşılacağı üzere bu memlekette havalar ısındı! Bu mutluluk! Bu sefa! Aman Allah'ım! Hava tahminlerine bakıyorum ve bu sefa pezevenkliğim burada son buluyor! Hafta sonu yine soğuk! Yine yağmur! Yine fırtına! Eh,şu dünyada iki günlük mutluluk gibisi var mı be!



Efendim,aslında alışveriş bağımlısı filan değilim. Durum şu ki AliExpress'ten sipariş verirken beğendiğim bir ürün olduğunda hemen almıyorum. Bir zaman sonra beğendiklerimin sayısı en az on parçaya yükselince,toplu olarak sipariş ediyorum. Aynı satıcıdan aldıklarınız zaten tek pakette geliyor. Böylece parçalara bölünmüş bir kargo beklemiyorsunuz. Ürünler de zaten aynı dönemde sipariş edildiği için bir kaç gün aralıklarla posta kutunuzda oluyorlar.

Kedili saat konusuna gelecek olursak,buna en çok içimdeki kediler sevindi. Evet,içimde çeşitli hayvanlar ve çeşitli insanlar barınmakta!
Bir kedinin insanı olanlar çok iyi anlayacaklardır bu saatin espirisini. Efendim,kedilerin bir anı bir anına uymaz. Bir bakarsınız hiç bir şey yokken gelir bir tırmık atar,sonra hiç bir şey olmamış gibi çeker gider. Bir bakarsın hiç alakasız bir zamanda kucağına çıkar mır mır mırıldar! 


Bu saati gördüğümde kafamda iki soru vardı. Kayışının boyu ve gelirken kırılıp kırılmayacağı. Gönderirken bir güzel sarmışlar,bu yüzden ikinci sorunun bir önemi kalmadı. Ancak ilk soru farklı bir versiyonu ile çıktı karşıma. İlk kez AliExpress'ten aldığım ve bileğe takılan bir şey bileğime küçük gelmedi! (Hayır kalın bileklerim yok efendim! Onlar çok minik şeyler üretiyorlar!!) İyi hoş,bileğime de oldu ama kayış çok kaba! Yani bileğime olduğuna sevinirken birden çok kaba durduğunu fark ettim. Yine hüsran yine hüsran! Türkiye'ye geldiğim zaman uygun fiyatlı bir saatçi bulursam kayışını değiştireceğim. Ancak kayış değiştirme işlemini en son yaptırdığımda biraz pahalı gelmişti bana. Eh,iki dolarlık saatin kayışına da çok para vermeye değmez...Bilemedim dostlar...

(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız 

Yorumlar