The Walking Dead 7.Sezon 15.Bölüm

SOMETHING THEY NEED


Her halde bu bölümün tek numarası yosun tutmuş,üzerlerinde deniz kabukları çıkmış zombilerdi! 


Gelecek hafta sezon finali yayınlanacak. Açıkçası bu bölümde olacakları önceden tahmin etmesi de pek zor değildi. Rick'in baş kaldırmayı düşündüğü ilk anlarda seyirci olarak aklımıza gelen haritadaki yol izlendi. Belki de bu yüzden fazlaca sıkıldık. Çünkü her şeyi tahmin edebiliyorduk.

Sasha'nın salaklığı onu bu hale getirdi. Acaba Eugene'den aldığı ilacı içecek cesarete sahip mi? Ya,öyle kolay olmuyormuş değil mi Sasha hanım? Ne kadar hazırım desen de insan bir türlü hazır olamıyor ölüme. Boynunda asılı olan,Abraham'ın kolyesi ile de gayet kolayca bileklerini kesebilirdi. Madem bir cam parçası bile olurdu,neden boynundakini kullanmadı ki? Yemedi mi  kendi kendini öldürmek Sasha'cığım? Negan'ın tecavüzcüler burada yaşayamaz sözleriyse kesinlikle oyundu. O kadar belliydi ki Negan'ın o adamı oraya göndermiş olduğu. Eh,herkesin bir yolu vardır.Ve Negan insanların profillerini çıkartmayı çok iyi başarıyor.Demek,Sasha'nın da yolu buymuş!










Rick ve ekip sonunda silahlarına kavuştu.Artık hazırlıklar tamamdır her halde,değil mi? Bakalım,sezon finalinde hiç olmazsa tahmin etmediğimiz bir tek şey olacak mı?


(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız



Yorumlar