Bee Natural Lip Balm İncelemesi ve Birazcık Bahar Özlemi Gevezeliği

Bee Natural Mangolu Lipbalm

Blog için hazırladığım dosyalar içinde avare avare dolaşırken,Bee Natural lip balmın fotoğraflarını çektiğimi ancak yazısını yazmadığımı fark ettim.Şubat ortasında,dışarıda yağmur gürleye gürleye yağarken ben de kalktım buraya geldim.Hadi o zaman,size en sevdiğim lip balmlardan birini anlatayım.

Bahar bir türlü gelemedi.Biliyorum,bahar her zaman gelir.Hep gelmiştir.Ancak bu kış ne uzun sürdü böyle.Ne soğuk,ne uzun bir kış bu yaşadığımız.Güneşsizlikten sarardık,solduk.Geçen gün karlarla dolu bir ağacın altında fotoğrafımı çektim.Aman Allah'ım!Bu kağıt beyazı kadın da kim?Türkiye'ye gittiğim her yaz biraz daha beyazladığımı söylerler.Ancak bu seferki beyazlamaktan ziyade,başka bir şey bu.Sanki sisli bir günde buzlarla dolu o ağacın bir parçası oluvermişim.Öylesine gri,öylesine soluk,öylesine donuk!
Oysa bahar öyle mi ya?Verdin miydi güneşe sırtını,tüm dünya önünde uzanır.Sanki gökyüzü hiç gri olmamış gibi mavidir.Sanki çiçekler,daha dün solmamış gibi tomurcuklu...
Anlaşılan bu kadın baharı özledi...Ah!Söyleyin kardaşlar,özlenmez mi hiç bahar?!
Şimdi dışarıda gök böğürür gibi gürlerken,yağmur sinirle orayı burayı kamçılarken bu düşlerden sıyrılmak ne zor...Tamam,konumuza geliyorum.Gevezelik bitti!
Bee Natural lip balm ile tanışmam yalnışlıkla olmuştu!Mağazada dolaşırken başka bir lip balmda gözüm kalmıştı.Onu alayım derken yanlışlıkla bu markayı almışım.Hatta eve gelip de kutuyu parçalayana kadar da yanlış aldığımı fark etmedim tabii.Eh,kutusu parçalanmış bir ürünü iade etmek zor olur diye düşündüm.İstemeye istemeye de olsa kullanmaya başladım.

Yapısı Nasıl?

Yağlı bir yapısı yok.Kolayca sürülüyor.

Nemlendirmesi Nasıl?

Karşılaştırmam gerekirse en az Burt's Bees lip balmları kadar başarılı.Hem nemlendiriyor hem de yağlı bir his bırakmıyor.Daha ne isteyebilirim ki.

Kokusu Nasıl?

İlk zamanlarda kokusu hoşuma gitmişti.Ancak sonlara doğru biraz ağır,yapay bir koku oluşmaya başladı.Bu yüzden herkesin sevebileceği bir koku olduğunu söyleyemeyeceğim.


Hangi Mevsimde Kullanım İçin Uygun?

Her mevsim için uygun nadir lip balmlardan biri.Ben yazın da rahatlıkla kullanabiliyorum kışın da...


Bu benim kullanıp bitirdiğim ikinci kutuydu.Elimdeki lip balmlar bitince yeniden alabilirim.


Benim bu ürüne puanım 8/10.


(Reklam ürünü değildir.)


Gece Saçlı Kız



Yorumlar