Urban Care Shake N Repair Saç Bakım Köpüğü İncelemesi

O bir mis kokulu!Özellikle kış ve bahar aylarında kullanmayı daha çok sevdiğim Urban Care saç bakım köpüğünü inceledim.
Taçsız kral Pele,Nadya Komanaçi bile bunu kullanıyor.Gel vatandaş!


Urban Care Shake N Repair Nedir?

Kendileri bir saç bakım köpüğü.Islak yahut kuru saça uygulanabilen,saça bakım yaparken aynı zamanda kabarma ve elektriklenmeleri de en aza indiren bir ürün.

Nasıl Kullanılır?

Banyo sonrası nemli saça uygulanabildiği gibi kuru saçlara da uygulanabilir.Benim önerim kuru saça uygularken miktarı konusunda dikkatli davranmanız.Saçlar kuru olduğundan miktarı biraz fazla kaçırabilirsiniz.
Çok ıslak olmayan,havlu kuruluğunda nemli saça uyguladığımda ben daha iyi sonuçlar aldım.
Miktar doğru ayarlandıktan sonra,saçlarda yağlı ve sönük bir görüntüye sebep olmuyor.Zaten kullandıkça kendiniz için doğru miktarı bulacaksınız.
Saçları tutam tutam ayırıp kullanmak,hem daha kolay emilmesini hem de her parçaya eşit dağılmasını sağlıyor.
Kesinlikle durulanmıyor.Saçlarınızı bir daha yıkayana kadar saçınızda kalıyor.(İsterseniz ürün saçınızdayken saçınızı düzleştirebilir,maşa yapabilirsiniz.)

Yapısı Nasıl?

Köpük formundaki saç bakım ürünleri benim her zaman ilk tercihim oluyor.Bakım yağları genellikle saça ağırlık verirken,köpüklerde bu sorun olmuyor.
Saç şekillendirme köpüğünü sıktığımızda,köpük şişer neredeyse ilk halinin iki katına çıkar.Urban Care Shake N Repair saç bakım köpüğünde sıktığınız miktar neyse o kalıyor.Büyüme olmuyor.

Kokusu çok güzel.Şekerli,nasıl anlatsam böyle tatlı tatlı kokuyor işte!(Koku tarif etme özürlüsü geldi haaaanım!)



Neler Vaat Ediyor?

Yıpranmış saçları onarır.Bakım sağlar.İçeriğinde süt proteinleri ve bitkisel keratin bulunuyormuş.(Tanıtım metninde böyle yazıyor)

Benim saçlarım yaz mevsimi yüzünden aşırı yıpranmıştı.(Saçlarım hiç bir işlem görmedi)Bakım köpüğünü kullandığım zamanlarda saçlarımın parlaklığını geri kazandığını fark ediyorum.Yıkayıp,sıcak hava ile kuruttuğum ince telli saçlarım çok elektrikleniyor.Bu ürün elektriklenme konusunda da bana yardımcı oldu.Kokusu çok güzel ancak bendeki kalıcılığı en fazla bir buçuk gün.Tabii saçları toplu kullanıp sonrasında açtığınızda o şekerli koku gelip burnunuza çarpıyor mutlaka.Bu da benim çok hoşuma gidiyor.Her zaman yeni yıkanmış,mis kokulu saçları sevmişimdir.

Hangi Markanın Saç Bakım Köpüğü Tercih Edilmeli?

Bu konuda kesin bir yargıya varacak olan yine sizsiniz.(Ben şu ana kadar yalnızca Urban Care markasının saç bakım köpüğünü kullandım.Bu ürün bittiğinde diğer markaları da denemek istiyorum.Yalnızca bu ürün hakkındaki fikirlerimi söyleyebilir ve önerebilirim.)

Eğer saç bakım köpüklerini denemek istiyorsanız,bu ürün iyi bir başlangıç olabilir.

Kesinlikle çok uzun süre giden bir ürün.Ben bir senedir kullanıyorum ancak hala bitmedi.Tabii günlük kullanırsanız daha çabuk biter.Ben başka bakım ürünleri de kullandığımdan,buna iki haftada bir ancak sıra geliyor.(Bir de saçlarımın kısa olmasının etkisi var tabii.)

Ben Türkiye'de olduğum zaman Watsons'tan almıştım.Gratislerde var mıdır bilemiyorum.



Benim bu ürüne puanım 9/10.



(Reklam ürünü değildir!)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar