The Walking Dead 7.Sezon 2.Bölüm

The Well

 The Walking Dead'in King Ezekiel'li ilk fragmanını gördüğümde çok ilginç gelmişti yalan yok.Bu adam kaplanı nereden buldu muhabbeti de çok döndü elbette.Bu konuya gayet basit bir yönden hem de ilk bölümden açıklama getirmiş oldular.Tahmin ettiğimiz gibi Ezekiel hayvanat bahçesi çalışanıymış.Hayallerimiz yıkıldı.Bu barışçıl kişiliği ile King Ezekiel,Rick ve gruba nasıl yardım edebilir ki?


Geçen sezondan beri iyiliğin yükselişi düşüncesine ufaktan bir yönelme vardı.Morgan karakteri,onun Rick ve özellikle de Carol ile olan çatışmaları bunun göstergesiydi.Bu sezonda bir yanda kötüler kötüsü Negan,bir yanda kahramanımız Rick diğer yandaysa King Ezekiel!Kötülüğe karşı iyilikle karşılık verme meselesi hep tartışılmıştır zaten.Ancak Ezekiel'in yaptığı kötülüğe boyun eğmek!Ben ortada her hangi bir karşılık göremiyorum!
Her ne kadar iyilik mottosu taraftarı gibi dursa da ne bileyim işte ben Ezekiel'in silkinip kendine gelebileceğini/getirilebileceğini düşünüyorum.
Bir krallık olacak ve Negan bunu sömürmeyecek ha?Biz de fragmanlarda kaplanı olan bir adam görünce...Eh,umuda kapılmıştık işte.Hayallerim yıktııın!Umutlarımı kırdııın!


Carol geçen sezondan itibaren sinirime dokunmaya başlamıştı.Evet,gerçekten büyük bir travma yaşıyor.Rmbo gibi tak tak tak ilerleyen kadının şu düştüğü hallere bak!Zalımsın hayat!
Zombileri dönüşmeden önceki halleri ile görmesi filan.Tamam,anladık kafan bozuk.Biraz zamana ihtiyacı var o kesin.Ancak Ricklerin Carol'a ihtiyacı var.Bir fazla bir fazladır!Kendine gel sen Carol'sın!!

Morgan'ın eğittiği çocuk Ezekiel'in kıymetlisi.Anlaşılan o ki bu durumda ilk onun ölümüne tanık olacağız.Belki bu sayede Ezekiel savaşma kararı alır.Neden olmasın!Hayaller!Hayaller!









İkinci bölüm ilk bölümün hararetini aldı mı?

Pek sanmıyorum!

Yani bence hala Gamzeli Negan ölmeli!!

(Çizgi Roman Spoiler Bilmem Nesi:Ben çizgi romanı takip etmiyorum.Ancak içimizde halen çizgi roman spoileri veren hayvanatlar var!Sebebi neydi ki yani?Yapmayın!Etmeyin ulan!Yok Negan'ın ölümünü çok beklermişiz de filanmış!Hoştunuz efendim!)

Unutmayın,iyi ararsanız TWD'i internette bulabilirsiniz!(Bknz:Bir arkadaşım söyledi ekolü!)





(Fotoğraflar amc'den alınmıştır.)



Gece Saçlı Kız




Yorumlar