American Horror Story 6.Sezon/My Roanoke Nightmare 7.Bölüm



Bol kanlı,koşuşturmalı bir bölüm oldu!Haydi gelin cadılar bayramına 3 kala bu bölümün dedikodusunu yapalım!


Geçen bölüm Rory bu bölümün henüz başında asistan kız,kameraman ve meşhur korkusuz hırslı yapımcımız!Ne çok ölüm oldu tek bir bölümde böyle.
Ölecek kişileri ortalama tahmin etmekle birlikte beni çok şaşırtan anlar da oldu.Mesela Shelby'nin kocasını öldürebileceğini düşünmemiştim hiç.Evin verdiği gerilimli hava ve kadınsal duygular bileşince ortaya bu cinayet çıktı!
Bir de açıkçası gerçek Kasap karakterinin delirmiş oyuncu versiyonunu öldüreceğini sanmıyordum.En azından bir teşekkür etseydi kadına.Lönk diye ayırıverdi kafasını ikiye ya la!(Evet,akıllara Gleen geldi!Bundan sonra ne zaman kafa pötletmeli film sahnesi olsa akıllara hep Gleen gelecek!Maggi ı wıll find you!)

Lee,oyuncu Lee ve oyuncu Shelby de o psikopat ailenin elinde.Eh,sonları malum!Bir mucize olmadığı sürece!

Peki ama bu kabustan kutulacak tek kişi kim olacak?Shelby mi?Bilmem bu bölümdeki caniliği ile sanki o evden kurtulabilirmiş gibi geldi!

Bu arada Matt'in neden eve döndüğü ile ilgili bazı teoriler vardı.Orman Cadısı'na aşık oluvermiş paşamız!Eh,şimdi hayalet olarak onunla gayet iyi vakit geçirebilirler her halde!

Şu ormanda koşmaları filan azıcık baş döndürücü de olsa fena değildi..





Gözlerini kırpmadan karakter harcadıkları zamanlara geldik.Malum final yakın.

Merak içinde gelecek bölümleri bekliyouz efendim...

Unutmayın iyi ararsanız AHS'yi de TWD'i de hata GoT'u da internette bulabilirsiniz!(Bknz:Ben değil bir arkadaşım yaşamış ekolü!!)


(Fotoğraflar ımdb'den alınmıştır.)



Gece Saçlı Kız

Yorumlar