American Horror Story 6.Sezon/My Roanoke Nightmare 6.Bölüm

Roanoke Kabusum çok beğenilince devamını çekmek isteyen programın yapımcısının aklına çok güzel bir fikir gelir.Gerçekten olayları yaşayanları ve onları canlandırmış oyuncuları o kabuslar evinde toplamak ister.Bunun için eve kameralar yerleştirilir.Evde üç gün boyunca hem de kanlı ay zamanında kalacaklardır!

Bu yeni serinin adı ise Roanoke'a Dönüş Cehennemde Üç gün olacaktır!Ancak aksilikler olur ve bu prıgram asla yayınlanamaz!


Aksiliklerin neler olduğu malum!Tabii ki evde ölümler olacaktır.Yapımcı,işin içine heyecan katmak için evin içine tuzaklar yerleştirir.Böylece evdekiler doğa üstü olaylar yaşadığını sanacaktır.Tüm kameralar 24 saat kayıt yaparken hesaba katmadıkları tek şey gerçek Roanoke kolonisidir!

Kasap karakterini canlandıran oyuncunun psikolojik sorunları olduğunu görüyoruz.O bu projede yer almayacak gibi görünüyor.Ancak kendisini rolüne öle kaptırmış ki.Belki de Roanoke kolonisi ile bir anlaşması vardır!Kim bilir!
İlk bölümden Rory'nin ölmesi üzücü oldu.Kendisini artık hayalet olarak görmeyi ümit ediyoruz.
Gerçek Shelby'nin kocasını aldatması gereksiz olmuş.Yani uyum sorunu filan nedeni ile ayrıldılar denilse tamam da...Ne bileyim,onca kötü şeyi yaşamış insanlar neden o eve tekrar dönsünler ki?

Aklıma nedense Lanetli Tepe filmi geldi!Çocukken izlemiş ve etkisinden uzun süre çıkamamıştım.

Durumlar böyle efendim...


(Fotoğraf ımdb'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar