American Horror Story 6.Sezon/My Roanoke Nightmare 4.Bölüm


Yahu bu bölümler önceki sezonlarda 45 dakika değil miydi?Neden artık 30-35 dakikaya indirildi? Açıkçası bu bölüm oldukça sürükleyiciydi.Ve Gaga da o kadar gözüme batmadı.Bilmiyorum,bu kadında bir şeyler var. Bazen acayip sinirimi bozuyor bazense gerçekten AHS'ye yakışıyor diye düşünüyorum.


Ben Elias'ın gerçekten yaşadığını sanmıyorum.Yani okla vurulma olayında bence zaten ölüydü!

Olan zavallı medyuma oldu!O bağırsak çekme sahnesi neydi öyle arkideş!AHS bu sezon gerçekten iyi gidiyor!

Bizim Kasap,orman cadısına bağlılığını sunup koloninin başına geçmişti.Bolluk ve bereket içerisinde yaşamanın ise bir bedeli vardı eski tanrılara kurban vermek.Kan akıtmak!Bundan rahatsız olan koloni bir kez daha Kasap'a sesini yükseltmeyi dener.Ancak bu son denemeleri olacaktır.Cadının önerisiyle tüm koloniyi zehirleyip,onların kanını akıtır.Böylece ruhları sonsuza kadar Kasap'a bağlı kalıp hizmet edecektir.Kasap ise Orman Cadısına! 

Yani karakter olarak korkunç birisi biliyorum.Ancak sizce de Kasap'ın sahneleri çok tiyatral değil mi?Sanıyorum ben Kathy Bates'in bu güne kadar AHS'de canlandırdığı tüm karakterleri sevdim!Karaktere bürünmekle kalmıyor,kendisinden bir parça katmayı başarıyor her seferinde!

Altı gününüz var sevgili Matt ve Shel! Oyun başlasın o zaman!


(Fotoğraflar imdb'den alınmıştır)



Gece Saçlı Kız 

Yorumlar