Fear The Walking Dead 2.Sezon 11.Bölüm

PABLO&JESSICA


Şu ahir ömrümüzde göğüs dekolteli zombi görmemizi sağladın ya FTWD!


Sevgili Alicia kızımız enfekte olmuş insan kalabalığını denize dökme fikriyle çıkageldi.Ee,bunlar denizde de yaşayabiliyordu hani?Karaya vurup,en ufak bir ses duyduklarında tekrar otelin kapısına toplanmayacaklar mı?Oteldeki tüm enfektelerden bu şekilde kurtulacaklarına inanmıyorum.Zaten otelin misafirleri de eklenince sayıları da birden fazlalaştı.Kesin boş koridorlardan bir enfekte fırlayacak ve bu home sweet home rüyası son bulacak!

Madison ve Strand'ın nasıl kurtulduğunu pek merak etmişiz gibi o anları da gördük.Neyse ki sahneler gereğinden uzun tutulmamıştı.

Nick cephesinde durum aynı.Ellerind yiyecekleri tutan mafya kılıklı eskinin uyuşturucu satıcıları vs Nick!Kazanan belli ölümsüz Nick!








Kaç defa saati kontrol ettim bilmiyorum.Ama bu 45 dakika benim için geçmedi arkadaş.Bölüm sonundaki enfekte gelin muhabbeti ile de duygusallık kasmaya çalıştılar ama olmadı!Belki The Walking Dead'i izlememiş olsam olurdu ama hiç de duygusal gelmedi açıkçası!Ah!Biz kimlerin kimlerin ölüşünü görmüş insanız!
(Game of Thrones izleyicileri beni anlayacaktır!)Etkileyici bile değildi!

Ah,artık sezon finali yapın!Siz de kurtulun biz de kurtulalım!


(Fotoğraflar AMC'den alınmıştır.)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar