46 Yok Olan 10.Bölüm

Biraz yavaş ilerleyen,hatta yer yer sıkıcı olan bir bölümdü.Kabul.Ancak bölüm sonunda bombayı Ceyla patlattı!Hipnoz yoluyla ilacın etkisindeki Murat'ı yönlendirmeyi teklif etti!



Ara ara içeriye gidip geldiğim,durdurarak izlediği bir bölüm olduğundan mıdır bilmem,biraz sıkıldım bu bölümde.Duyduğum kadarıle 46 ikinci sezon onayını da almış.Vallahi ben Ekşi sözlüğün yalancısıyım.Orada öyle yazıyordu ancak resmi bir açıklama okumadım.
Her ihtimalde bu sezon için  kaldı üç bölüm.Konuların toparlanması lazım.Bu yüzden ilk ölüleri verdik.Vecdi ve kankası,Doğan'ı öldürmeye çalışırken öldüler.Eh,mafyanın da bu kadar salağı.Doğan'ın dibine kadar girdiler arabayla,tabii ki anlayacak adam takip edildiğini.Ya Doğan'ın çakallığı?Ulan madem takip ediliyorsun neden eski ortağının annesine gidiyorsun?Kadına duygu sömürüsü yapmak için büyük bir fırsat!Tebrikler içten pazarlıklı Doğan komiser!
Bu arada Ezo yürürken herkesin karşılama komitesi gibi dizilmiş olması?Peh!
Psikopat Murat,hastanedeki bir doktordan araştırma yapmasını istemişti.Murat'ın babası ölmeden önce organ yetmezliğinden ölen kişinin adı Asım Demirci.Tabii bu ismi duyan amca Ferit delirdi!Bu işin içinde hem Yıldız hem Ferit var!Amca sanki herşey Yıldız'ın yüzünden olmuş gibi davranıyor ancak bu korku dolu tepkilerine bakılırsa Asım Demirci anatharımız olabilir!
Psikopat Murat'ı bugüne kadar yalnızca Salim ayırt edebiliyordu.Doktor Ömer sayesinde Selin de meseleyi anlamış oldu.Ayrıca Doğan komisere de anlattı.Yandı gülüm keten helva!
Şaman kızla konuşan Ceyla da olaydan haberdar oldu ve hipnoz yöntemini sundu.Ancak bu gelişme piskopat Murat'ın hiç hoşuna gitmeyecek.
Şaman kızın hal,hareket ve mimiklerinden hiç bahsetmeyeceğim.Bir manyak da o.
Hemşire pisliğin teki çıktı Rıza baba!Al bir manyak daha!İtici!Çok itici.(Üstten bakmaya çalışmalar,seksi olmaya çalışmaya çalışmalar!Meh!)
Ha bu arada Allah aşkına şu Ceyla'ya alt üst yeşil takım giydirmeyin artık!Kaç bölümdür aynı şey!Yeni bir kıyafet alın kadına yahu!Yeter!

Haftaya yine buralarda...

Gece Saçlı Kız



Yorumlar