Altın Kitaplar Yayınevine Teşekkür

Bildiğiniz gibi bu blogta reklam kesinlikle yer almayacak.Şimdi bahsedeceğim olay ve edeceğim teşekkür,tamamen içten olup para karşılığı yapılan bir davranış değildir.
Evet,bu teşekkür meselesini belirtmek istedim ki yanlış anlamalara yol açılmasın. Herkesin çılgınlar gibi reklam alıp,insanları kandırdığı blog dünyasında,Esintiler ve Anlar'ın temiz kalacağını bir kez daha hatırlatmak istedim.

Geçen hafta cuma günü(04.03.2016) Stephen King'in Kim Bulduysa Onundur isimli kitabının son sayfalarına yaklaşmıştım.Heyecanla okurken aa o da ne?Karşıma boş bir sayfa çıktı.Biraz üzülsem de tek sayfanın boş olmasını görmezden gelebilirim dedim kendi kendime.Ancak ilerleyen sayfalarda da bir çok boş sayfaya denk geldim.O zaman içimi hem bir sinir hem de merak kapladı.Çünkü tam da heyecanlı sayfalara denk gelmişti bu boşluk!
Kitabı Türkiye'de olduğum vakitler internetten sipariş etmiştim.Aldığım internet sitesine mi yazsam yayınevine mi diye düşünürkern,sinirle bilgisayarı alıp yayınevine yazdım.Umutsuzdum açıkçası.Bana yeni bir kitap göndermelerini istedim ancak bu konuda umutsuz olduğumu da yazdım.
On dakika sonra başka yerlere de yazmam gerek diye yine bilgisayarın başına geçtim.O zaman o kibar mail elime ulaştı.Yanlışlık için özür diliyor kitabın yenisini ve eğer istersem bir başka Stephen King kitabını hediye etmeyi,en kısa süre içerisinde göndermeyi teklif ediyorlardı!Hemen iletişim bilgilerimi gönderdim ve beklemeye başladım.(Ben onlara annemin İstanbul'daki adresini verdim.Yurt dışında yaşadığım için kitabın buralara kadar hırpalanmasını istemedim.Daha önceden PTT nedeniyle bir çok kargom kaybolmuştu zaten!)Yalnızca Kim Bulduysa Onundur'u göndermelerini istedim.Ne bileyim,hatalı olan o kitaptı sonuçta.Ve ben bir bedavacı değildim!
Aslına bakarsanız,yine de emin olamıyordum.Yani,ben hep şüpheciliğe alışmışım.Eh,bahtsız bedevilik şansımı da eklersen,kitap mitap gelmeyecekti!Bazen basım sırasında bir kaç kitapta böyle sorunlar olduğunu yazmışlardı.Eh,zaten koca İstanbul'da tabii ki eksik sayfalı kitap dönüp dolaşıp beni bulacaktı!
Dün akşam annemle konuşurken (08.03.2016) kargonun geldiğini söyledi!Ne kargo mu?Ben sayfalarına baktım kızım,eksik yok bile dedi!

(Şimdi diyeceksiniz ki bu zaten yayınevinin hatası,sen neden bir de onlara teşekkür ediyorsun?Teşekkür ediyorum çünkü hatasını telafi eden yayınevleri pek de fazla kalmadı artık.Ülkece birbirine güvenmeyen,dolandırıcı-dolandırılan insanlar yığınına dönüştük.Normal olanı da Altın Kitaplar yayınevinin yaptığıdır zaten!Belki de bu teşekkür normal davrandıkları içindir!)

Bilmiyorum,bu yazı Altın Kitaplar yayınevine ulaşır mı,okuma fırsatı bulurlar mı.Ancak ben yine de yazmak,bir kez de buradan teşekkür etmek istedim.
Bu tarz güzel davranışları tüm yayınevlerinden bekliyoruz efenim!

Hatta tüm ülkeden!

Keşke herkes yaptığı işi seven,hatalarını bu kadar hızlı bir şekilde telafi edebilen 
insanlara dönüşse!


(Peki kitabın sonunu okuyabildim mi?Evet!Ne yazık ki içinde bulunduğum durumdan dolayı e kitap olarak okumak zorunda kaldım.Ki e kitaptan nefret nefret nefreeet ederim!)(Nedense aklıma Gargamel geldi şimdi bak!)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar