The Walking Dead 6.Sezon 2.Bölüm

Sen ne kadinsin Carol!Helal olsun sana be Carol reis!Bu kacinci kurtarisin grubu!Valla yidigin ekmek helal!


Bölümde en hosuma giden sey ise Carol'in basta koydugu yemegin pistigini haber veren zili duyunca Carl'in firindan cikartmasiydi!Tam da JSS mottosuna uyum sagliyor.
Gecen bölüm biraz yerdik filan ama bu bölüm bir harikaydi dostum!Zaten bir sekilde saldiri bekliyorduk Wolf grubundan.Onlarin Alexandria'dan uzaklastirilan/sürgün edilen kisiler oldugunu biliyorduk.Gectigimiz sezon Daryl filan da Wolflarin kurdugu zombi tuzagina düsmüstü.Bu saldirinin zamanlamasi manidar tabii.Yani nedense Rick ve en güclülerin zombilere operasyon yapmaya ciktigi gün oluyor.Tesadüf mü?Büyüüük tesadüf.Ya iceriden bir casuslari var yada Alexandria takip ediliyordu.Bir sefer de tas ocagindaki zombilere bakmak icin provaya cikinca,Wolf grubuna resmen hedef göstermis oldular.
Gecen bölüm sonunda gelen o tuhaf sesin kaynagi da anlasildi.Wolf grubunun arabasi kaza yapinca korna da takili kalmis.Biz de pederin günahini almistik.(Ne günahsiz ne günahsiz ya!)Adam ne kadersiz yahu,silah kullanmayi ögrenecegi gün saldiri oldu.

Ulan Rick kicini yirtti be dövüsmeyi/savasmayi/silah kullanmayi yani kendinizi korumayi ögrenin diye!
Öyle sipa gibi kalirsiniz iste Alexandria ahalisi!

Morgan ve Merhameti

Morgan amca kafayi kirdigi vakitlerde ne yasadiysa,insanlari öldüremiyor.Belki de oglu dönüstügü zaman onu öldürmek zorunda kaldi.Bu yüzden de böyle bir tepki gelistirdi.Ulan adamlar evini basmis,önüne geleni dogramis sen hala aman öldürmeyelim derdindesin.Merhametten maraz dogacagini bir kez daha anlamis olduk.Acaba bölüm sonunda ona saldiran adami öldürdü mü?Aklima o sahnede Tyresse geldi!Seni de unutmadik Tyresse reis!!


Carl ve Enid

Evet,ergen filan dedik ama cocuk gelisimini tamamladi yahu.Bir Rick havasi da almadim degil hani!Eh,babasinin oglu!Wolf grubundan olan adami öldürdügü sahne Rick'in bazi sahnelerini animsatti.Hostu,güzeldi.

Bölüm zaten Enid kizimizin gecmisine giderek basladi.(Cümleye gel cümleye.Gecmisine giderek ne lan?)Vahsi yollardan gectikten sonra Alexandria'ya denk geldigini görüyoruz.Bir de meczup gibi dolasirken her yere JSS yaziyor.(Yukarida da bahsettigim gibi jss:just survivor somehow nasil olursa olsun sadece hayatta kal tarzi bir sey oluyor dilimiza cevirince.)
Kaplumbaganin etini cig cig yedigi sahneler bana "Cannibal Holocaust" filmini animsatti.O film pek hosuma gitmemisti,bu kaplumbaga sahnesini de onunla otomatik iliskilendirdim.Pek de iyi bir animsama olmadi yani. 
Enid neden orayi terk etmek istedi?Zaten sürekli kacip kacip dolaniyordu sokaklarda.

Rick ve grubun neler yaptigini bilmiyoruz.Bence de bölümü ikiye bölmeleri iyi olmus.Yani hem Rickleri hem de Alexandria'yi ayni anda göstermeye calissa hakkini veremeyecekti yasananlarin.

                                           Sevdim seni panikatak!










Gec bir hafta geeeeec!



(Fotograflar www.amc.com'dan alinmistir)



Gece Sacli Kiz




Yorumlar