Under The Dome 3.Sezon 8.Bölüm

En son Barbie de kirklara karismisti!Orada kalmistik efenim!



Christine'cigimiz sapasaglam olarak kozasindan cikti.Gerci tam iyilesmadim filan diye nazlandi lakin hemen islere koyulmaktan da geri durmadi.Kubbedenin öte tarafindaki seyleri kendisinin yaptigini iddia etti.Yani dünyanin sonu filan gelmemis yahu!
O tuhaf sema ne is yarayacak gercekten merak icindeyim

Big Jim'in bile ogluna lanet(!) kalbini acmaya calismasi..Ne diyeyim bilmiyorum,acaba kötü adamimiz degisiyor mu dersiniz?

Chesters Mill'de madencilik calismalari son hiziyla devam ediyor!Barbie sordugu sorunun cevabini kac bölümdür alamadi en kötüsü de artik soruyu tamamen unutmus,sürüye uyum saglamaya baslamis görünüyor.Bunca olan bitenden sonra,seni bir daha nasil sevecegiz Barbie?Zavalli Julia!Hala vazgecmis degil Barbi`den.


Norrie!Ah Norrie!Kiz ikinci defa anne kaybetmenin acisini yasadi!Zalimsin Stephen!!En duygusal sahne kuskusuz malum ölüm sahneleriydi.Zaten annesinin kizinin cani tehlikeye girince eski haline dönecegi malumdu efendim!Duygular.duygular diyoruz da ya olay duygularda degilse?Ölüme en yakin olduklari zaman anliyorlarsa olani biteni?Ama neden Norrie`de öyle olmadi o zaman?Herkeste farkli bir duygu ile ortaya cikiyormus gibi görünüyor,bakalim olaylar nasil devam edecek.


O islik yok mu o islik!Norrie annesini geri getirmeye calisirken kadin duygusuz,soguk bir ifade ile islik calmaya basladi ve sürü toplaniverdi!Ulan ne sahneydi!Gercekten bu sezon ürkütücü tinilarin oldugu bir cok sahne vardi.Ne dersiniz belki de tv konusunda seytanin bacagini kiriyordur Stephen amca?!




                                          Bu gömlegi bir magazadan hatirlayacagim sanki!

                                            Barbie emrinize amade efendim!
                                            Salak,yemin ediyorum geri zekali bu cocuk!
                                                       Patlatalim!
                                            O ne la?


Savasta pismanlik olmaz kizil!

Evet,Big Jim tünelleri ucurdu!

Christine`nin elinde yalnizca bir kocca tas kaldi!

Haydi o zaman!

Kus adasindan kacis yok!

Chesters Mill`den kacis yok!

Kubbeden kacis yok!

Savas daha yeni basliyor!




(Forograflar www.cbs.com`dan alinmistir)



Gece Sacli Kiz

Yorumlar