Küfür Konusu/Küfür Eden Kadınlar-2-

Kadınlar küfür eder mi?Döndük dolaştık yine aynı konuya geldik!E,buyurun dostlar buyurun Halil İbrahim sofrasına!Tıklayıverin aşağıya!Anlatalım meramımızı bir kez daha!


"Asker koğuşu mu burası?"

"Kadınları itici yapan detaylar"

"Küfür eden kadının iticiliği"

  vs.

  vs.

  vs.

Biz insanız!Tıpkı cinsiyeti erkek olan "insan"lar gibi yani.Şimdi olayı cinsiyetçiliğe getirmemeye çalışsam da olay oraya doğru gidiyor.
En baştan söyleyeyim de kurtulayım,sizi de meraktan kurtarayım erkek düşmanı değilim.Ha,bazen insan düşmanı oluyorum ki o bambaşka bir konu,onu da sonra konuşuruz!

Ne diyorduk biz insanız,evet.Yani yemek yeriz mesela,sonra doğal süreç gereği tuvalete gideriz.Daha açığı ile biz kadınlar sıçıyoruz beyler!Hem de öyle böyle değil,tıpkı sizin gibi!Aynısı işte!E,tabi anladığınız üzere sıçan biri işer de!!Yemeğe hayvan gibi abandığımızda,geğiriyoruz bile.


İnsan bu.Etki tepki meselesi hep.Biz varız.Biz kadınız ve küfür ederiz.Bir şeye sinirlendiğimizde,haksızlığa uğradığımızda,bazen hiç yoktan.


Küfür+Kol kılı=Kezban

Yazının konusu asıl küfür eden kadınlardı lakin bunu söylemezsem çatlarım her halde.Yahu sizin kıllarla derdiniz nedir?Ne Kezbanlığımız kaldı ne kıroluğumuz.Kendi kollarınıza bakın filan demeyeceğim,o kadar klişe değilim.Nedir yani arkadaş bu ısrar?O kıl tüyleri nasıl acıyor haberiniz var mı?Siz malum yerlerinizi bile cinsel ilişki yaşama garantisi olduğu zamanlarda "jiletle" alırken kadınlardan her daim kılsız,tüysüz,küfürsüz,ruhsuz olmasını bekleyin!Daha çok beklersiniz anacım.Daha çok beklersiniz!

İnsanız yahu insan.Ne yazık kı kılsızgillerden değiliz!Genler ortada!Biz de isterdik Alman kadınlar gibi kılsız,İskandinav kadını ölçülerinde kombinlenmeyi!Ama durum bu!İşte hendek,işte deve!

Bir de yanak tüyü meselesi var!Bir sakal kılınızı cımbızla çekmenizi öneririm!Sadece bir kılınızı!

Modern(!) dünyanın köleleri!Bir kağıt parçasına ruhunu satanlar,şerefsizlar,hırsızlar,insanlığımızı kör bıçakla liğme liğme doğrayanlar!Sözlerim size!Sözlerimiz size!Kulak verin,bir yakarıştır bu en yakınınızdan gelen!


Bizler kadınlarız!

Bizler varız!

Bir parça ekmek için etimizi sattık!

Yetmedi ruhumuzu da almak istediniz bizden!

Küçüldük!Gölgelerimiz dolaşır oldu,şehirlerinizin sokaklarında!Bir de hayaller,akşamlarımızın solgunluğunda!

Yüzyıllardır evlere kapatıldık!

Yüzyıllardır ezildik,susturulduk,öldürüldük!

Bizler kadınlarız!

Bizler varız!

Sokaktayız!

Anneyiz!Kardeşiz!Yoldaşız!Hayatın en ortasındayız!

Bizler kadınlarız!

Bizler varız!


Kıllarımız da var!

Küfür de ediyoruz hem de en sunturlusunu!

Bizler kadınlarız!

Bizler varız!

Ruhumuz var!Ruhlarımızı satmadık!

Kirletildik!Ötekileştirildik!

Doğurduk kendimizi küllerimizden.

Doğurduk,sancılarla,çığlık çığlığa!


Bizler kadınlarız!

Bizler varız!

Her yandayız!

İnsanız!

İnsanız!

İnsanız !


Gece Saçlı Kız

Yorumlar