Sabun Meselesi/La Diva Siyah Üzümlü Sabun

Sabun aşkımı ifşa ediyorum a dostlar!



Sabunlar benim için uzun süredir bir hobi.Çocukluğumda bile çeşit çeşit sabunlar alıp çekmecemde biriktirirdim.Sonra o çekmece bana yetmemeye başladı.İlerleyen zamanlarda bu sevgiye bir de duş jellerine olan ilgi eklenince,babam onları koyabilmem için bir dolap yapmıştı.Her bir tahtası ile ince ince ölçerek,biçerek.Özenle...


İşte yaş 22 oldu sabun sevgisi hala devam ediyor.Gerçi kendimi frenlemek konusunda son 2 senedir büyük bir başarı gösteriyorum.Sabun alışverişlerini altı ayda bir yalnızca 5 kutuya indirebildim.

Bu sabunu da Türkiye'de olduğum bir vakit almıştım.Sanıyorum a101 marketinden.Fiyatını hatırlamıyorum,hemen kasanın yanında duruyordu kendimi tutamayıp hemen kasaya iliştiriverdim.
Ben sabunları yüzüme ve vücuduma kullanamıyorum.Yüzüm inanılmaz kuru.Doğru düzgün bir yüz yıkama jeli henüz bulabilmiş değilim,aramalara devam ediyorum.

Kokusu,elde bıraktığı his güzel.Lakin bu sorun bir tek bende mi oluştu bilmem sabunu kullandığım zaman avuç içlerim kaşınıyor!Para gelecek anacım!
İçinde siyah üzüm parçaları var bu markanın bir sabunu daha var elimde,onda da parçalar var.Ellerimi sabunlarken sabun avuçlarıma denk geldikçe üzüm parçaları avuç içlerimi acıttı.Bu hoş bir duygu değildi.



Sabunla ilgili eklemek istediğim iki nokta daha var.İlki hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka olduklarını iddia etmeleri.
İkinci nokta ise sabun tabi ki kutusundan bu kadar küçük çıkmıyor.Ben sabunu bir süredir kullandığım için böyle,ne yazık ki baştan fotoğrafını çekmedim.Zaten çok çabuk sıkıldığım için bir sabunu bitirene kadar kesintisiz kullanamıyorum.Bir sabunu kullanıp sıkıldığımda kutusuna kaldırıp diğerine geçiyorum,diğerinden sıkılınca da başka birine.Genelde 5-6 sabun arasında dönüp duruyorum böylelikle.



Gece Saçlı Kız

Yorumlar