Galip Derviş 54.Bölüm

Derviş ve Çöpçü Grevi

Bu ara hep kötü haberlerle başlar olduk lakin durumlar böyle.Galip 56.bölümüyle veda ediyor!Final bölümü çekilmiş hatta görüntü yönetmeni İnstagram hesabından veda fotoğrafını paylaşmıştı.Dedikodulara göre kanal D'nin elinde bir kaç yedek bölüm var.Aman dedikodular,dedikodular işte!Neyse bildiğimiz tek gerçek var dizi bitiyor!



Temizlik işçileri greve gider,tüm şehir çöp yığınları ile dolar!Peki ya Galip?Galip delirir!Çareyi çöpleri kargoyla göndermekte bulur!

Çöp olayı kötü bir hayal değil aslında.İstanbul'da yaşadığım zamanlarda bulunduğum semtte de durum aynıydı.Her mahallede kocaman bir çöp kutusu olurdu.Sonrasında onu da kaldırdılar.Şimdi insanlar çöplerini kapılarının önüne yığıyor,temizlik işçileri de oralardan alıyor çöpleri.Çöpleri ayıralım,doğaya karışmasın olayları filan hikaye yani!Daha çok yolu var
Türkiye'nin bu konularda,yazık.Bir çöp poşedi ile iki mahalle yürüyüp,ancak çöp kutusuna ulaşabiliyorsunuz,ne kültür şehri ama!Bahsettiğim semt de öyle dağ başı değil yani,bildiğin tarihi yarım adada bulunan bir semt!


Çok pissin keşke ölsen!



Sendika başkanı odasında ölü bulunur.Olayda cinayet şüphesi vardır.Sendika,belediyeyle görüşmeleri iptal olmuştur!Galip olaya el atar!

"Temizlik kutsaldır!Temizlik kut-sal-dır!"


Galip olayın cinayet olduğunu hemen anlar lakin açıklamak istemez.Hülya'nın baskıları ile Galip fikirlerini söyler,dosya tekrar açılır.


"Yağmur suyu şehir suyuna karışacak,İstanbul'un yarısı tifodan yarısı dizanteriden ölecek!"


Galip öncelikle belediye başkanından şüphelenir,sonra da bir türkücüden şüphelenir.Şehirdeki koku ve pislik yüzünden Galip kafayı iyice kırar.Bir çöp kamyonu kaçırıp,şehri temizlemeye karar verir.


En sonunda kendini toparlaması için bir ilaç şirketinin steril odasına götürülür,orada olay çözülür.Katil başkanın muhasebecisidir.Başkan hesaplardaki açığı fark edince,muhasebeci başkanı öldürür.




"Şehri tamamen boşaltalım!Yakalım!Yakalım gitsin!"


Not:Galip'in bu bölümde giydiği montun rengine  bayıldım!


(Fotoğraflar www.kanald.com.tr'den alınmıştır)


Gece Saçlı Kız





Yorumlar