Ter Kokusu

Gıcıklık Köşesi

Hala temizlik denen şeyden haberi olmayan,ter kokan,ben ter kokmam ki diye direten şehirli kokarcalara gelsin o zaman bu yazı!



Ter Olayı

Evet,evet biliyorum terlemek doğal bir olaydır.İnsanların terlemesi gerekir.Terlemezsek vücudumuzda zibilyon tane iş tersine gidebilir filan!Durun üstüme gelmeyin!Bizim gıcık olduğumuz konu zaten terlemek değil ter kokusu dostlar!Sakin olun!Şimdi dikenlerini sakince yere bırak evlat!


Ter Kokusu

Ter kokusu ne menem bir şeydir yahu!Ne yersen osundur derler ya doğrular!Ne yersen onu terlersin!Aman Allah'ım!Metrobüse bineceğiniz günden önce ne olur sarımsak yemeyin kardaşlar,analar,bacılar,ağabeyler!

Hem ağızınızdan hem koltuk altlarınızdan!İşte bunlar hep sarımsak!Hep soğan!Evet biliyorum onlar güzel besinler.Şöyle ekmeğin arasına bol soğanlı bir dürüm fena gitmez biliyorum bacılar!Ama etmeyin!Toplu taşıma kullanmadan önce bari etmeyin!

Ter Kokan Kişiyi Uyarmak

Ah,dayak yemek istemiyorsanız yahut kendinize güvenmiyorsanız Türkiyeli insanlara mümkünse ter koktuğunu söylemeyin!Alacağınız cevaplar sizi başka yerlere sürükleyebilir!Malum Türkiye'de yaşamanın fıtratında ölüm var!Bir ülke düşünün ki dört yanı ölüm tehlikesi!!

Ter Koktuğunu Kabul Etmeyenler

Ah,sizler!Biraz güzide köylerimizi dolaşmanızı,sabun kokan ninelerimizin ellerinden öpmenizi tavsiye ederim.Kendinize şehirli egosu yüklerken sanırım köklerinizi unutup ,hijyen işini de birazcık atladınız!

Su sabun var a dostlar!Tabi dünyamızdaki suyun hızla azaldığını unutmadan yapmak lazım temizlenmek işini!

En olmadı kağıt mendil var yahu!

Bir dolu deodorant var!Zararlı gaz yayanından tut,en doğan organik,kazık fiyatlısına kadar!Var oğlu var!

Önce bir güzel yıkanıyoruz!Sonra koltuk altımıza bir güzel deodorant sıkıyoruz,hatta deodorantı çantamıza atıyoruz yolda sürmek ihtiyacımız olabilir diye!Sonra nereden geldiğimizi kim olduğumuzu unutmuyoruz.

Şehirde yaşıyoruz diye arka taraflarımız havalanmıyor.Unutmuyoruz ki insan insandır!Şehirde de bir köyde de bir.Karşımızdakini köylü,şehirli,Alman,Türk,Kürt diye ayırmıyoruz.Hele dinine burnumuzu sokmuyoruz.Gençler otobüste de kitap okumayıverin yahu!Sanki o sıkışık İstanbul trafiğinde,o sıkışık otobüste,metrobüste,metroda bir şey anlıyorsunuz okuduğunuzdan.Oturduğunuz yeri kaptırmamak için kitap okuduğunuzu,uyuduğunuzu,telefonunuzla ilişki yaşadığınızı hepimiz biliyoruz!(İstisnalar kaideyi bozmaz)

Eski adetleri unutmuyoruz,telefonlarınız biraz sizsiz kalabilir,kafamızı onlara gömmüyoruz.
Yaşlılara,hamilelere yer veriyoruz!Böylece temiz temiz hem ter kokmuyoruz hem de yaşadığımız şehrin,dünyanın içine etmiyoruz!

Gece Saçlı Kız


Yorumlar