Aramızda Kalsın 45.Bölüm

Balcan Dolma Timi İş Başında

Geçtiğimiz bölüm Ceylan'ı otogarda yakalayan Bahattin,Ceylan'a küser.


Ceylan otogarda babasının bakışlarına dayanamayıp eve döndü.Evde yine kriz anlarından biri yaşandı!Ali Ceylan'a çok kırıldı.Ali Ceylan'a küs.Hüsne Ceylan'a küs.E,yazık Ceylan'a yahu!


Yaren'in Müzik Yarışması

Yaren babasının yazdırdığı müzik yarışmasına hazırlanırken babasının ona hoca tutmadığını öğrendi.Evdekiler onu çalıştırmaya başladı.Bahattin,Yaren yarışmayı kazanırsa ne isterse yapacağını söyleyince evdekiler bir taşla iki kuş vurmayı düşündü!Yaren Bahattin'den Ceylan'ı affetmesini isteyecek bu şekilde baba kızı barıştıracaklardı.
Hüsne yer ayırtmak için aradığında öğrendi ki Yaren'in adı yarışmacı listesine hiç yazılmamış!
Evde telaş sürerken Hüsne ve Hatçik okula gidip müdürü ikna etmeye çalıştılar.Balcan dolma,kısır,içli köfte ile çıktılar yola!Lakin müdür bey ikna olmadı!
Tam herkes toplanıp Yaren'e bu kötü haberi verdikleri sırada müdür aradı ve bir çocuğun rahatsızlandığını söyledi!

Yarışma akşamı şam babası Halil Yaren'i kuliste kısaca ziyaret edip Antep'e döndü.Çocuğun bütün hevesini kırdı!Böyle şam babalarını ne çok gördüm ben bu hayatta!

Bu diziyi bu yüzden seviyorum belki de.İçten oldukları,hayatta karşımıza çıkan iyiyi de kötüyü de olduğu gibi yansıttıkları için.Verdikleri duygular aynen seyirciye geçiyor.Bu da oyuncuların başarısı,onların sıcaklığı ile oluyor bence!

Yaren babası gittiği için sahneye çıkmak istemez.Mahir ve Arife onu ikna edip sahneye çıkardıklarında ise Yaren öylece durdu sahnede.Sahne arkasından Mahir ve Arife'nin desteğine,seyirciler arasındaki Hüsne'nin de desteği eklenince şarkısını söyledi ve birinci oldu!
Bu şarkı aynı zamanda Hatçik ve Battal'ın barışmasına da neden oldu .










Bahattin Ceylan'ı affedecek mi?
Hatçik'in Civan Yadigar ikilisine tepkisi ne olacak?

Göreceğiz efendim!

"Aman siz de ne zaman bir yalan ortaya çıksa müzik aletlerine sarılıyorsunuz yav!"


(Fotoğraflar www.startv.com.tr'den alınmıştır)


Gece Saçlı Kız

Yorumlar