American Horror Story Freak Show 7.Bölüm


Şam Babası 

Penny, Penny open your eyes.Daddy’s got a big surprise.



İkizlerin bu sahnede arkalarındaki şey nedense bana ilk sezondaki o meşhur lateks kıyafeti hatırlattı!

Aslına bakarsak ben Jimmy ve Dandy arasında çok farklı şeyler gelişir sanıyordum.Lakin hevesim kursağımda kaldı diyebiliriz.Jimmy ikizleri görmek için gittiğinde zengin görgüsünün(!) ne menem bir şey olduğunu gördük!Annecik kızların esir olmadığını misafir olduklarını söyledi.Hem o kadar para verdik neden onlara kötü davranalım ki diye eklemeyi de ihmal etmedi!
Bette gerçek kahramanın Dandy olduğunu söyleyince Jimmy'de jeton düştü!İkinci palyaçonun Dandy olduğunu anladı en sonunda.Bette her ne kadar orada kalmak istese de Dot'un telepati yoluyla söylediği şeyden sonra kararını değiştirdi.Jimmy ile birlikte eve geri döndüler!

"Özür dilerim ama ben hep kız kardeşimi seçerim!"


                                           Aha yine sapıttı bizim oğlan!
                              Sinirliymişim gibi çek panpa!




Stanley ve Güçlü Adamcık


Bizim güçlü adamcık gittiği gey barda Stanley kılkuyruğuna yakalandı.Kabul edelim adam kılkuyruk filan ama iyi şantaj yapıyor!
Olay belli ben senin gey olduğunu söylemeyeyim sen de bana freak getir!Bu kadar pislik bir anlaşma işte!





Elsa ve İkizler

Jimmy Elsa'nın yüzüne yalancı olduğunu haykırdıktan sonra ikizler geldi.Dot olayın Jimmy'nin söylediği gibi olmadığını Elsa'nın onları satmadığını söyledi.Tersine gitmeyi kendilerinin istediğini,Elsa'nın da onlara yardım ettiğini söyledi!Sen neymişsin be Elsa!Hatun yine suçsuz çıkarıldı yahu!Tabi durum bu olunca Jimmy p.ç gibi kaldı ortada!
İkizler Elsa ile yaptıkları özel görüşme ile isteklerini sıraladılar.Bette karın%20sini istediklerini,kahvaltıda havyar yemek istediğini ve saçlarını sarıya boyatacağını dile getirdi.Elsa şantajlara alışkın.Bu işin içinden yine bir şekilde çıkacağa benziyor!Kızlar bu arada menajere inanmadıklarını da söylediler.Elsa konuya dikkat bile etmedi.Eğer gözlerindeki hırs perdesini kaldırabilseydi,o adamın güvenilmez biri olduğunu anlayacaktı.Gözü yükseklerde olan insanların yaptığı en büyük hata da bu galiba!Hırsın verdiği gözü karalık mantıklarını durduruyor.
                                           Elsa yine bakışları ile ısırırken!
                               Biz burada yalancıları sevmeyiz canıms!

Bu arada Ethel ve Desiree doktora gittiler ve doktorun huysuz kızı ile karşılaştılar.Doktorun öldüğünü söyledi kızı ve onları kovmaktan beter etti.Bana gerçekçi gelmedi bu,ilerleyen bölümlerde umarım doktorun akıbeti ile ilgili bir şeyler gösterirler.Ben kadına inanmadım çünkü.


Jimmy ve Esmerelda

Bunlar ne ara mercimeği fırına verdiler bilmiyorum.Geçen bölüm sadece kısa bir öpücük görmüştük.
Jimmy'nin aklı hala Dandy'de.Esmerelda sürekli oradan kaçıp gitme konusunu açsa da Jimmy konuyu kapatıyor.Bakalım olaylar nasıl gelişecek.
Dandy oyuncağı başkası tarafından elinden alınınca küplere bindi!Canı sıkıldığı zaman ancak kendisinin bir köşeye fırlatacağı oyuncağı daha hevesini alamadan başkası tarafından elinden alındı!Bakalım bu olaya tepkisi nasıl olacak!



Amazon Eve ve Dell

Dell,menajer bozuntusunun isteğini yerine getirmek için kendine bir kurban buldu.Lakin olay umduğu gibi gerçekleşmedi.Amazon Eve adamın canına okudu!
Nasıl bir çadır ahalisi bu yahu!Oyun içinde oyun!Ne olaylar ne olaylar!Resmen Aşkı memnu!Birileri birilerinin arkasından iş çeviriyor,birileri yerini sağlama almaya çalışıyor!Masallar masallar!

Be adem,çadır ahalisine olanları anlatsan o menajeri tükürükle boğmazlar mı?Parça parça ayırmazlar mı?Ama yok!Güçlü adamın egosu ne olacak sonra!Güçlü imajını neresine sokacak sonra?!

Dell'in bu başarısız hamlesinden sonra Ethel'in başını çektiği grup güçlü adamcığı öldürmeye karar verdi!Lakin Jimmy engel olup olayı kendisi çözeceğini söyledi.

Jimmy ve Güçlü Adamcık

Güçlü adamcıkla Jimmy birlikte kasabaya indiler.Kendi oğlunun ellerine bakarken gördük güçlü adamcığı sık sık!Bir süre Jimmy'yi kurban etmeyi düşünmedi değil hani!

Jimmy bar çıkışı içindeki ucuz içki deryasını duvar dibine kusarken elinde kaldırım taşı sinsi sinsi baksa da nedense vazgeçti şam babası!

Jimmy de saf değilmiş biliyormuş onun babası olduğunu.Al işte şam babası!Sen yıllarca oğlunu görme,sahip çıkma sonra bir gecede oğlun olduğuna karar ver!Başka arzun?!

Hani adamın ağzının payını verecektin Jimmy?Olan amazona oluyordu yahu!Kadın ölecekti yahu!Olay birden erkek dayanışmasına dönüverdi nedense!


                              Güldürdün Elsa! İdiots!

Penny

"Penny, Penny open your eyes.Daddy’s got a big surprise."

Al,buyur!Bir şam babası daha!Konu babalık ve annelik olunca hassas olduğum doğrudur!

İnsan düşmanına bile bunu yaparken durup iki kere düşünür ki bir baba kızına bunu nasıl yapar!Adam kendi elleri ile kızını ne hale getirdi.Babaya gel babaya!O dövmeciyi de baba olacak adamı da kazığa oturtsam içim soğumaz!



Menajer ve Elsa İş Birliği

Elsa,ikizlerin arasında nifak sokmak adına Dot'a bir not bırakmıştı.Dot da cevap olarak yalnızca tek bir isteği olduğunu söyledi;ameliyat olup kardeşinden ayrılmak!Elsa da bunu en olmayacak insana,menajere söyleyince çarşı pazar karıştı tabi.

Menajer ise onlara tatlı bir ölüm vermek konsunu Elsa'ya açtı!Tatlı tatlı tebessümleştiler!Bu konuşmaları Ethel duydu,bakalım tepkisi ne olacak.

Ma Petite

Ah,liebchen Ma Petite!Bu kötü dünyadan bir kelebek gibi ayrıldın.Bu kadar kötü bir yolla ayrılmanı istemezdik lakin,bu kadar pisliğin içinde tatlı gülüşünle o çadıra fazlaydın sen zaten!

Sana da aferin güçlü adamcık!Gerçekten de ne güçlüymüşsün yahu!Kanıtladın ne kadar güçlü olduğunu!Tebrikler!Tebrikler!

Bölüm sonunda üzülerek gördük ki Ma Petite müzedeki yerini almış!



Gece Saçlı Kız


Yorumlar