American Horror Story Freak Show 5.Bölüm

Pink Cupcakes

                   (AHS Facebook Sayfasından Alınmıştır)

Gerçekten sıkı bir bölümdü! Bakalım neler olmuş bu bölümde;

5.bölüm Amerikan hastalıklar müzesi keşif gecesi ile başladı.Buna bir nevi meraklısına gala da diyebiliriz.Müzeye yeni parçalar(!) geldiği için,böyle bir gece düzenlenmiş.


Camekanın üzerindeki perdenin kaldırılması ile bir de ne görelim dövmeli fok adam! Bu sahnelerin hemen ardından tekrar geçmişe,bay Spencer'ın Elsa'nın çadırına sızdığı zamanlara döndük.

Televizyon Yıldızı Elsa 





Stanley,Elsa'yı ünlü bir televizyon kanalında çalıştığına inandırır.Elsa'yı televizyon yıldızı yapmak ister!Elsa sinemanın büyüsünden dem vurur ve televizyon işini asla kabul etmeyeceğini söyler.O geceki gösteride Elsa resmen sahneden indirilir!Seyirciler ona bir şeyler bile fırtlatır!Bu Elsa'nın kabuslarından bile kötüydü!Bu elim olayın sonunda Elsa televizyon işini kabul etti!



                                            Elsa ve Aynaları!Ego var egocuk var !





Jimmy ve Esmerelda

Esmerelda kendince Jimmy'yi uyarmak ister.Jimm'ye oradan gitmesini söyler.Jimmy kızdan en başından beri hoşlanıyordu.Onu öpmeye çalıştı lakin geri çevrildi.Jimmy içindeki eziklik duygusunu seks ile bastırmaya çalışıyor.Gördüğü her kadına şirin şirin gülümsemesi bundan!





Jimmy ve Desiree

Böyle bir yakınlaşma olacağını zaten biliyorduk!Gösteri akşamında Dell ortalarda yoktur.Jimmy onu aramak için karavana gider lakin Dell orada da değildir.Jimmy Meep'in ölümünden hala kendisini sorumlu tuttuğundan,işlediği cinayeti itiraf eder.Desiree ile yakınlaştıklarında Jimmy yine ellerini devreye sokar!Desiree hastanelik olur,onu hastaneye Ethel götürür!

Doktor kontrolünden sonra öğreniriz ki Desiree hiç erkek olmamıştır.Erkek cinsel organı sandığı ise çok gelişmiş bir klitoristir.Jimmy ile takılırlarken bebeğini de düşürdüğünü öğreniriz.

Neden sonra Dell karavana vardığında Desiree ona gerçek bir kadın olduğunu söyler.Ethel'in anlattıklarını da ilave eder.Dell'in babası yengeç elli olduğu için ondan çocuk yapmayacağını haykırır!Yıllardır içinde biriktirdikleri gün yüzüne çıkar aslında.Onca zamandır kendisinin ucube olduğuna inanan bir kadın.Hatta kadın olduğuna bile inanmayan bir kadın.Bu yüzden de Dell ile evlenmiş. Dell'in ona fazla bile olduğunu düşünüyor.Bu hayatı hak ettiğini bildiğinden,daha fazlasını hayal bile etmemiş.Ta ki o geceye kadar.
Bir ameliyat olacak ve puff!Güzel bir ev,bebekler yani kısacası yeni bir hayat!

Dandy ve Annecik


Annecik daha sabah mahmurluğu üzerindeyken hizmetçinin ölüsü ile karşılaştı.
Bahçeye genişçe bir çukur kazdırdı zavallı kadını ölüsünü oraya attılar.Üzerinde de çiçek tohumları serpiştirdiler!



Bu tatlı aktiviteleri sırasında öğrendik ki Dandy'nin babası da kırıkmış!Ah zenginlik başa bela!Olağan üstü zengin olmanın kötü yanları işte ne yaparsın annecik!




İkizler ve Menajer 

Elsa'cık yeni tv şovu için fotoğraf çektirmeye gitmek için süslendi,püslendi.Tam çıkarken ikizleri menajerin arabasında gördü.Tabi ki delirdi!

Asla bir yabancıdan şeker alma!

Tattler kardeşler ve menajer pikniğe çıktılar.
Stanley bir anlığına onlara pembe kekcikleri yedirebildiğini hayal etse de Dot sayesinde kekleri yemediler!
Bir sonraki sahnede ise gördük ki Tattler kardeşler de müzede yerlerini almışlar!Ah bu günleri de mi görecektik!Öldüler fakat nasıl öldüler,gelecek bölümlerde göreceğiz!


Megaloman Dandy 



Dandy,sana ne demeli bilemedim ki.Beyaz donunla yaptığın spordan mı bahsetsem yoksa iyice yağlanıp kendini okşamandan mı!
Dandy,madem oyuncu olamadım bari seri katil oluvereyim dedi.Kendisi palyaço olmadığına karar verdi!Mükemmelliyetin ta kendisi!
Kariyerine o gece başlamak isteyen Dandy geylerin takıldığı bir gece kulübüne gitti.Gözüne Andy'yi kestirdi.Dandy,başına geleceklerden habersiz olan zavallı adamı palyaçonun ormandaki kulübesine götürdü.Gözünü kırpmadan öldürdü.Büyük bir zevk ve soğuk kanlılıkla parçalarını asit dolu küvete attı!


Andy'nin bir türlü ölmemesi bana üçüncü sınıf amerikan filmlerinde bir türlü ölmeyen karakterleri anımsattı.







Dell ve Sevgilisi Andy

Tesadüf budur ki Dell de Dandy'nin gittiği mekandaydı.Bu bölümde öğrendik ki Dell biseksüelmiş.O mekanda çalışan Andy isimli gence aşık.Lakin gel gör ki karısından da ayrılamıyor.Andy'ye çalışmamasını,ona bir oda tutacağını ballandıra ballandıra anlattı.Bu tarz adamlar böyledir işte.İçlerindeki eksiklikleri kasları ile tamamlayabileceklerini sanırlar.Karısından ayrılıp,bir erkekle birlikte olduğunu herkese ilan edemeyecek kadar korkak,aslında güçsüz bir adam Dell.


Tattler Kardeşlerin Akıbeti Ne Olacak

Elsa kıskançlıktan delirdi ve ikizleri sanki cami avlusuna bebek bırakır gibi Dandy'nin evine götürdü.Annecik kızları satın almak istemişti,bakalım hala istiyor mu göreceğiz!
Vicdansız Eeeeeeelsa !Elsa!







                                              Tanıdık yüzler görüyorum!
                  



Not 1:Öldürülen hizmetçinin kızı annesini arıyor.Bakalım annecik onu ne kadar oyalayabilecek.

Not 2:Soylu annecik anneliğini sorguluyor!Geç kaldın kadın geç!



Not 3:Ben doktoru seviyordum yahu.Mimikleri,konuşma tarzı gerçekten de bir doktor gibiydi.Güzel yansıtıyordu doktor karakterini.Neyse,en azından adamın canını almadı korkak Dell!     



Son sahne de yukarıdaki kare ile bitti efendim.Annecik,senin şımarık,zenginlik hastalığından muzdarip oğulcuğun ne işler açacak daha başına ! 


Gece Saçlı Kız

Yorumlar