The Walking Dead 5.Sezon 2.Bölüm

Güvende Değilsin !

Ah,ah bölüm başından beri o öpüşüp koklaşmalardan anlamıştım zaten Bob'un başına bir haller geleceğini.Ah bu benim şom ağazım!


Evet,güvende değilsiniz! Biraz dinlenmek yemek,içmek sizin de hakkınız ama aylaklardan ziyade kötü insanlar sarmış durumda çevrenizi yahu!

Hayırlı Olsun!Nur Topu Gibi Yeni Bir Vali'miz Oldu!

Bob'a katılıyorum,Rick çok haklıydı.Terminus'a gidip kalanlarının da işini bitirmeliydiler.
Arkadaş Vali en azından yamyam değildi!Zorunda kalsa o da yamyam olabilir miydi tartışılır ancak ben bu henüz ismini bile hafızamda tutamadığım arkadaşı hiç sevmedim.Geçtiğimiz bölüm cak cak sakız çiğneyen,Judith'in canına kast eden kişi son sahnede göründü bu bölümde,demiştim öldüremedi Tyreese onu diye!Tyreese Carol'a hala kızgın sanıyordum,yanılmışım.Bu bölümde ona kızgın olmadığını,diğerleri ile konuşacağını,Carol'u kabullenmeleri gerektiğini söyledi.

Merhamet ve Güven

(Görsel TWD Facebook sayfasından alınmıştır)
Rick haklı demekten dilimde tüy bitti a dostlar!İnanmaya ve merhamet etmeye meraklı karakterlerden birisi de Carl.Öyle bir dünyada güvenmek ve inanmak zayıflık demek.Her yardım isteyene en önde Carl koşuyor,bu şekilde pederi buldular bu sefer.Benim gözüm bu Gabriel denen adamı hiç tutmadı.Peder olduğundan bile şüpheliydim aylak kızla olan fotoğrafını görene kadar.
Kilisede konaklamak hiç de iyi bir fikir değildi.Gabriel'in sakladığı birden fazla şey var bence.Carl'ın duvarda bulduğu izler,ağaçtaki iz,duvardaki yazı bir sürü soru işareti bıraktı arkasında.

Daryl ve Carol

Daryl ve Carol cephesi bildiğimiz gibi.Daryl elindeki su bidonunu düşürdükten sonra iyice şapşikleşti,onu böyle şirin görmek hoştu. 
Beth'i kaçıran arabayı görüp takip etmeye başladılar lakin bu bir tuzak da olabilir.İzlendiklerinden şüphe ettikleri sırada peder Gabriel olayı girdi araya,keşke daha dikkatli araştırsalardı.


Bob'un tüm günkü Pollyanna hallerine bir anlam veremedim doğrusu.Günün sonunda ağlayarak kiliseden çıktığında,aş evindeki aylak tırmaladı kesin dönüşecek demiştim ama başına bambaşka bir iş geldi garibimin.



                               Gerçek dünya bu Bob!


                           Bir de espiri yapıyor yamyam!

E,ben de kadehimi mücadelecilere kaldırıyorum o zaman!


Gece Saçlı Kız

Yorumlar