American Horror Story Freak Show 2.bölüm




Yukarıdaki fotoğraf benim bu bölümdeki ilk favori sahnemdi.Bizim ne olduğu belli olmayan palyaço kişimiz yine bolca boy gösterdi bu bölüm de.Zaten bir şekilde psikopat zengin çocuğu ile karşılaşacaklarını düşünüyordum ki işbirliğine bile başladılar.Haydi bakalım sıcak sıcak bu bölümün yorumları gelsin efendim.



  Geçen bölümde çadıra gelip iştahla Freak Show'u izleyen şımarık zengin çocuğu Dandy ile ilgili bu bölüm daha fazla bilgiye sahip olduk.Komşuların kaybolan kedilerinin sorumlusu şımarık Dandy'den başkası değilmiş.Hizmetçi kadın sayesinde kedi kürkleri ve dişleri de öğrendik.Sevgili annecik ise oğlunun sadece biraz canının sıkıldığını söyledi ! Ah,asil kan olmak başa bela !
Emzikli konyak şişesi ise çok ilginçti.Bu Dandy'den daha ne numaralar çıkacak diye düşünürken annecik katil palyaço ile karşılaştı ve onu eve davet etti!Karşılığını cömertçe vereceğini de belirtelim,ah zenginlik !
İlerleyen sahnelerde Dandy'nin muhteşem oyun odasını gördük.Palyaço ile pek anlaşamadılar ki palyaço Dandy'nin kafasına vurduğu gibi attı kendini yine ormanlara.Dandy durur mu takip etti palyaço kişisini ve Bingo ! Kaçan esir kızı yakalayıp palyaçoya götüreceğini tahmin etmek zor olmadı.Palyaço küçük çocuğu daha bir sıkı kavradı Dandy kişisini görünce,esirlerini paylaşma konusunda biraz bencil olacak sanırsam.İlerleyen bölümlerde aralarındaki ilişkinin nasıl gelişeceğini göreceğiz.


 Bu bölümün bomba karakterleri geliyor!Onlar rüya çift!
Desiree Dupree&Dell Toredo.
Güçlü adam ve üç göğüslü karısı ! Bu adamın Jimmy'nin babası olduğunu önceki tanıtım yazılarında biliyordum.Lakin Jimmy'nin bundan haberi yok.Adamımız geldiği gibi buraların kralı benim havasına girdi.Elsa durumdan hiç hoşnut değil,bu yüzden geçen bölüm Jimmy ve arkadaşlarının öldürdüğü dedektifi bay güçlüye yıkmak istedilerse de başarılı olamadılar.Cinayet Meep'in üzerine kaldı.(Canlı hayvanların kafasını kopartan Freak)Elsa'nın Meep'in götürülmesine ses çıkartmaması,tam ondan beklenecek bir şeydi doğrusu. 

  Elsa neden bir erkek gücü istedi orada bilemiyorum.Kendisi bence yetip de artıyordu bile.En hoş sahnelerden biri ise lokanta sahnesiydi.Jimmy'nin insan içine çıkma çabaları.Kendilerinin de insan olduğunu göstermeye çalıştıkça daha da battı durdu,yazık.Bay güçlü de gelip ağız burun kırınca,karizma iyice yerlerde.Tabii bu şekilde diğer freak kişilerinin de nefretini kazanmış oldu bay güçlü ! Neden bilmiyorum ama ben de içten içe bir kıl oldum bu adama.Tipinden midir,yoksa buralar önceden hep dutluktu yavrum havasından mıdır bilmiyorum ama hoşlanmadım.Karısı desen,şimdilik uyumlu gidiyor lakin Jimmy'nin kadına yazılacağından hiç şüphem yok ,izleyip göreceğiz. 
                                         Bütün ihtişamı ile Elsa !




                                         Köfte ! Köfte ! Köfte !

  
                                     Freak mı la o ?
Siyam ikizleri cephesinde sessiz sakin kardeş Dot'tan beklemeyeceğimiz şeyler oldu ve sesinin güzelliğini keşfettik.Bakalım bilet satışında ne kadar etkili olacak siyam ikizlerinin şarkısı !
Asıl mesele Elsa'nın kıskançlık krizleri.İkizler sahnedeyken kendisi en arkada kıvrana kıvrana onları izledi.Sonrasında gece uykularında ziyaret etmeler mi desem yoksa diğer kardeşe gaz verip bıçak bırakmalar mı ? Ah Elsa ne fenasın sen !


    Son sahne tabii en duygusal sahneydi bu bölümde.Bu ölüm çadır ahalisi için büyük bir  birleşme etkisi gösterecek.Bu çadır nelere nelere gebe ! İzleyip göreceğiz !

Gece Saçlı Kız

Yorumlar